Když se ráno sprchuje, vy ho chcete překvapit

Má jen deset minut na to, aby se v koupelně dal do kupy, a vy mu tam vlezete s tím, že máte chuť. Protože jste slyšela, že muži to mají po ránu nejraději. Ale ne v tomhle případě. Akorát ho to dokáže naštvat, protože určitě na vás nemá čas a ani chuť. V hlavě se mu už honí myšlenky na pracovní povinnosti. Raději si počkejte, až přijde z práce.

Naznačíte mu, že jste v náladě, a pak naoko odoláváte

Tak co vlastně chcete? Mužský mozek myslí jednoduše, buď ano, nebo ne. Na nějaké vaše ženské hrátky nemá náladu a rozhodně nebude luštit kličky vašeho smýšlení. Budete-li to dělat opakovaně, na vašem místě v posteli přistane nějaká jiná.

Milujete se před zrcadlem

Ne, to není sexy. Namísto toho, abyste se soustředila na milostné hrátky, kontrolujete si špek, celulitidu a navíc vám vadí, že máte jedno prso níže než druhé. Váš partner z toho taky není zrovna paf, nejen že vás má za narcistku, ale ani on neodolá tomu, aby přestal myslet na svoje tělo.

Máte halenku s miliony knoflíků a začnete dělat striptýz

A to je přesně důvod, proč striptérky nikdy nic takového nenosí. Než se dostanete do poloviny pomalého rozepínání, váš partner už dávno ztratil chuť a raději by se díval na veledůležitý fotbalový mač Krákovrány versus Žaboskřeky.

Nutíte mu erotické knihy nebo mu snad předčítáte

Tak za prvé, dneska je internet plný porna, na to nepotřebujete knihu. A za druhé, 50 odstínů šedi a temnoty jsou akorát důvod k mužovu pohrdání, tím na něj dojem neuděláte. Erotické knihy a romány už nejsou, co bývaly, pokud mu řeknete, že chcete vyzkoušet něco z červené knihovny, akorát si poklepe na čelo. Muži vědí, že je to brak, a rozhodně se tím nehodlají v posteli řídit.